23 ianuarie 2016

Bani castigati din click-uri  Se castiga sau nu bani din click-uri?

          PROBABIL CA ATI AUZIT DIN CE IN CE MAI DES DESPRE BANII CASTIGATI PE NET DIN CLICK-URI, DACA INCA SUNTETI NELAMURITI CU PRIVIRE LA ADEVARUL DESPRE ACEST LUCRU, AM SA VA ADUC INFORMATIILE NECESARE PENTRU A LAMURI ACEASTA NECLARITATE.


  Pe ce se bazeaza acest "JOB"?

         Primul lucru pe care il aveti de facut este sa va faceti cont pe unul din site-urile PTC(pay to click), iar dupa inregistrare trebuie sa dati click pe niste bannere publicitare furnizate de site-ul respectiv, veti primi zilnic in jur de 24 Advertisments(depinde de site).
           Click AICI pentru inregistrare, inregistrarea este GRATUITA.


  Cat voi castiga?

         Daca doriti sa va imbogatiti peste noapte fara a investi nimic, atunci asta sigur nu este cea mai buna solutie pentru dumneavoastra, castigul oferit nu este deloc mare, adica este chiar foarte mic, undeva la "$0.01 - 0.1" variaza in functie de site, media ar fi undeva la "$0.17 /ZI, $4.9 /LUNA si $60 /AN", asta daca lucrati singur, pentru a castiga mai multi bani aveti nevoie de inscrierea altor persoane prin link-ul vostru de referral si veti primi undeva la "$0.10"  pentru o persoana inscrisa de dumneavoastra( devenind referral direct) si beneficiati de un procent de 10% din click-urile referralului inscris "$0.0005-0.005", dar daca aveti un cerc mare de prieteni si putere de convingere, puteti scoate ceva bani inscriind cat mai multe persoane.


  Vrei sa te inscrii pe un site pentru a face bani??

         Ca sa nu umblati cu "cersitul", exista si varianta mai simpla de a obtine referrali fara sa te mai rogi de cineva sa se inscrie pentru tine, poti cumpara referali, pretul pentru 3 referrali este de "$0.6", pentru 10 "$2", pentru 100 "$20" etc., si ca sa va mariti profitul puteti face upgrade la cont premium unde click-urile va vor fi platite mai bine decat la contul free.Deci daca nu esti dispus sa investesti ceva bani si timp in acest program, marile rezultate nu vor fi nicicand pe aproape.


  Cum imi voi lua banii?

         Plata ce face prin PayPal, Payza, Neteller etc., totul consta in crearea unui cont din cele de mai sun in care se vireaza banii, apoi de acolo ii transferati pe cardul dumneavoastra de credit.


  DA sau NU?

        Fara a investi nimic in referrali, ramanand doar cu un simplu cont sfatul meu este mai bine sa joci la loto, vei avea mai multe sanse de castig, sau daca $3 la 3 luni ti se pare un castig, nu ai decat sa iti pierzi timpul.
         Dar daca iti doresti cu adevart sa faci bani din click-uri si esti hotarat sa incerci am sa iti pun in articolul viitor o lista detaliata cu site-urile care au dovada platii reala, si sumele care sau facut din aceste click-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.